Roger Skinner er manden bag det anerkendte mærke Skinner’s hundefoder, som er fortrukket af opdrættere og folk med arbejdshunde, jagthunde eller aktive hunde. Siden 1970 er Skinner’s hundefoder bliver produceret og solgt i England, hvor hovedfokus altid har ligget på udelukkende at anvende de allerbedste naturlige ingredienser. Som hundeejer kan du vide dig sikker på, at sammensætningen af indholdet i de enkelte fodertyper altid er af samme høje kvalitet og det bedste for din hund. For at sikre det bedste resultat bliver alle dyrkede produkter forarbejdet på egen mølle i Suffolk, England – der er ingen underleverandører! Kød og animalske biprodukter stammer fra sunde dyr, der kun bliver slagtet for at blive spist. Med andre ord: Skinner’s hundefoder har total kontrol over alle aspekter af produktionen lige fra indkøb af råmaterialer til fremstilling, distribution og kvalitetskontrol.

Skinner’s hundefoder er siden 1990 blevet forhandlet i Danmark, og i 2008 overtog ægteparret, Robert og Jette la Cour, forhandlingen af Skinner’s hundefoder efter Henrik Bjerregaard. Vores slogan er Det bedste til din hund! For at sikre dette og kunne tilgodese alle slags hunde har vi valgt et bredt sortiment af Skinner’s hundefoder. Dermed kan vi tilbyde specialfoder til jagthunde og arbejdshunde som f.eks. slædehunde, men vi tilbyder også foder til hvalpe, hverdagsfoder til alle slags hunde samt foder til ældre hunde med behov for styrkelse af knogler og led og hunde med særlige behov som f.eks. hud- og pelsproblemer.

Udover at sælge højkvalitets hundefoder, sælger vi også højkvalitets træningsartikler og hundeudstyr fra Quest. Du kan finde alt fra dummyer, dressurliner, fløjter, fløjtesnore og træningsbolde til hundesenge, tasker og sammenklappelige hundebure til bilen eller i hjemmet.

Er du det mindste i tvivl om hvilken slags hundefoder, der er bedst egnet til lige netop din hund, eller har du spørgsmål til vores træningsartikler og hundeudstyr, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Med venlig hilsen

Robert la Cour:  +45 40 25 12 59

Jette la Cour: +45 40 31 01 23