Gratis fragt ved køb af minimum 4 sække

Gratis fragt ved køb af minimum 4 sække

Handelsbetingelser

Fragt- og leveringsbetingelser:

Alle varer kan sendes med kurer eller fragtmænd. Det er ligeledes muligt, at varerne kan afhentes på vores adresse, hvis det er inden for en overkommelig radius. Hvis det desværre ikke er muligt, leveres varerne mod betaling af fragten til hele landet.  Som noget nyt leveres der fragtfrit i hele Danmark ved køb af minimum 4 sække!

Leveringstiden er på 2-4 arbejdsdage. Denne tidsramme er en indikation for, hvor lang tid der under normale omstændigheder går, fra vi modtager ordren, til kunden modtager bestilte varer. Skulle denne leveringstid i særlige tilfælde ikke kunne overholdes, vil kunden få besked herom så hurtig som muligt.

Hvis kunden ikke er hjemme, når pakken leveres, kan man gennem aftale med Skinners.dk bestemme, hvor varerne skal stilles på adressen.

NB! Reklamationer vedr. beskadigede varer SKAL noteres på fragtbrevet ved modtagelse. Hvis man på sin bestilling noterer, at ordren må afsættes uden underskrift, påtager køber sig fuld risiko for evt. transportskader.

Kort sagt: Hvis ordren afsættes uden modtagerkvittering, kan der ikke reklameres for fejl og mangler. Uden påtegning – ingen reklamation, se også under reklamation.

Sikkerhed ved handlen på nettet:
Vi respekterer privatlivets fred, og vil derfor oplyse dig om, hvad vi gør for at sikre dig, at dine opgivne oplysninger ikke bliver delt.

Vi indsamler kun personligt identificerbare oplysninger (navn, adresse og e-mailadresse), når du vælger at opgive dem. Du skal give disse oplysninger, hvis du ønsker at deltage i vores konkurrencer eller handle i vores webshop.

Derudover bruger vi dine oplysninger til at tilsende dig nyhedsbreve og for at kunne fremsende eventuelle tilbud.

Nyhedsbreve kan til enhver tid fravælges.

Dine personlige oplysninger anvendes udelukkende af os.

Hvordan handler man?

Vi ønsker at gøre det så let og overskueligt som muligt for dig at handle på vores hjemmeside. Derfor skal du gennem meget få trin i vores webshop, før du har gennemført handlen. Hvis du ønsker oplysninger om produkterne fremgår de under varens produkt oplysninger. Når du har fundet det produkt, du ønsker, lægger du det i indkøbsvognen ved at trykke på køb. Du vil ved tryk på køb se hvilke varer, du har i indkøbsvognen. Du kan altid ændre og slette varer i din indkøbsvogn.

Du kan herefter vælge at købe flere varer eller fortsætte til kassen ved at trykke på ”til kassen”. Hvis du ikke er logget ind, skal du indtaste de personlige oplysninger, computeren beder dig om. Til sidst vælger du afhentning/forsendelse og betalingsform. Husk at vælge om det er fragt til Jylland, Fyn eller levering øst for Storebælt! Derefter trykker du på knappen næste og kontrollerer dine oplysninger. Er dine oplysninger korrekte trykker du afsend. Herefter modtager du en e-mail med en ordrebekræftelse. Har du spørgsmål til, hvordan du bestiller, kan du altid kontakte os via e-mail.

Sikkerhed ved handel på nettet med kreditkort:

I betalingsfasen får du opgivet hvilke varer, du har bestilt og den samlede pris, du skal betale. Betalingen kan kun ske ved betaling med Dankort. Når du vil betale med kreditkort, skal du indtaste følgende:

  • Kreditkortnummer
  • Udløbsdato
  • Kontrolcifre

Når oplysninger er indtastet korrekt, trykkes godkendt. Beløbet trækkes først på din konto, når varen sendes. Du vil, når du bestiller, modtage en mail med en ordrebekræftelse.

Når du har valgt de ønskede varer og vil til at betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server. Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer). Denne kryptering gør, at ingen andre på nettet kan opsnappe eller aflytte de informationer, du indtaster. Dvs. det kun er dig og Skinners.dk, der kender disse oplysninger. SSL er den mest udbredte sikkerhedsmæssige løsning.

Når du handler på Internettet, kræver det ingen underskrift eller pinkode, hvilket er de to ting, som er bindende i juridisk forstand. Så hvis du får stjålet dit kort, og personen misbruger dit kort på nettet, har butikken pligt til at annullerer handlen – dette kan din bank gøre for dig. Du løber altså ingen risiko ved at handle hos skinners.dk.

Fuld returret:

Enhver vare, der ikke lever op til dine forventninger, kan returneres inden for 14 dage, fra den dag varen modtages. Varer, der returneres, skal leveres fragtfrit til Skinners.dk.  Det indbetalte beløb krediteres kunden på check inden for 7 dage. Varer, der returneres, må ikke være brugte eller beskadigede og skal returneres i original emballage. For at sikre hurtig tilbagebetaling eller ombytning af varen, vedlæg da dit navn og fakturanummer, hvorfor varen sendes retur til Skinners.dk’s adresse, og at pengene skal returneres.

Reklamation:

Alle varer tjekkes inden forsendelse, men skulle der alligevel opstå en fejl ved en ekspedition, bør varen returneres inden for 8 dage. Varer, der returneres, skal leveres fragtfrit til Skinners.dk. Skinners dk er forpligtiget til at gennemføre erstatningsleverance inden for 7 dage fra modtagelsen. Vedlæg navn, fakturanummer og hvad varen fejler, så er det nemmere for os at foretage en erstatning og få sendt varen hurtigt ud til dig.

Fortrydelsesret:

Der er 14 dages fortrydelsesret beregnet fra den dag, varen modtages. Hvis man fortryder, skal varen returneres til Skinners.dk for kundens egen regning og risiko, og varen skal i øvrigt være i samme stand, som da kunden modtog den. Ifølge gældende lovgivning, gælder der ikke 14 dages fortrydelsesret ved handel mellem erhvervsdrivende.

Det er os magtpåliggende at yde så god og sikker service for vores kunder som muligt. Derfor er vi glade for at modtage både ris og ros.

Alle priser er Inkl. moms.

Med venlig hilsen

Skinners.dk